HomeInterieuradvies

Interieurstyling

Mijn stijl omschrijf ik zelf als basic met oog voor bijzondere details. Iets persoonlijks, iets met een verhaal: dat maakt jouw huis uniek. Graag help ik je om de juiste sfeer, die bij jou past te creëren. Kom gerust langs voor een vrijblijvende afspraak bij Studio Smaak & Smaak om samen te kijken waar jij mijn hulp bij kan gebruiken. Misschien zijn de wanden na verloop van tijd toe aan een andere kleur, past de huidige sfeer in huis niet langer bij je of ben je gewoonweg toe aan een frisse wind..? Of lijkt het je fijn dat ik naar jou toe kom met een mooie selectie van accessoires, het kan allemaal.

Stuur me gerust een berichtje om een afspraak te maken via info@smaakensmaak.nl

Babykamer

Altijd weer bijzonder, er is een kindje op komst. Met het inrichten van het babykamertje begint de voorpret, hier wil je een fijn plekje van maken. Misschien weet je al precies welke stijl je mooi vindt voor de babykamer, maar loop je vast in het maken van keuzes. Of zie je téveel mooie dingen op Pinterest en wil je samen met mij op zoek naar het stijltje dat bij jullie past en deze ideeën omzetten naar werkelijkheid?

Kinderkamer

Het is weer tijd voor verandering! Je kind wordt groter en zijn of haar kamer kan wel een update gebruiken. Samen kunnen we kijken wat jullie wensen zijn, de hele boel anders of juist met wat kleine aanpassingen een groot verschil maken? Er is van alles mogelijk, ik vind het een heerlijke uitdaging om jullie wensen te vertalen naar een tof plan voor de kinderkamer!

Waar ben je naar op zoek?