HomeInterieuradvies

Interieurstyling

Mijn stijl omschrijf ik zelf als basic met oog voor bijzondere details. Een huis moet praktisch zijn, mee kunnen groeien met jouw wensen en ideeën en een weerspiegeling zijn van de mensen die haar bewonen.

Met interieurstyling kunnen we al grote veranderingen aanbrengen! Met bijvoorbeeld een kleuradvies in combinatie met een persoonlijke shoppinglist, afgestemd op de meubels die je graag wilt behouden creëren we samen de sfeer die jij voor ogen hebt.

Babykamer

Altijd weer bijzonder, er is een kindje op komst. Met het inrichten van het babykamertje begint de voorpret, hier wil je een fijn plekje van maken. Misschien weet je al precies welke stijl je mooi vindt voor de babykamer, maar loop je vast in het maken van keuzes. Of zie je téveel mooie dingen op Pinterest en wil je samen met mij op zoek naar het stijltje dat bij jullie past en deze ideeën omzetten naar werkelijkheid?

Kinderkamer

Het is weer tijd voor verandering! Je kind wordt groter en zijn of haar kamer kan wel een update gebruiken. Samen kunnen we kijken wat jullie wensen zijn, de hele boel anders of juist met wat kleine aanpassingen een groot verschil maken? Er is van alles mogelijk, ik vind het een heerlijke uitdaging om jullie wensen te vertalen naar een tof plan voor de kinderkamer!

>> BLOG - interieurinspiratie

Waar ben je naar op zoek?

De laatste trends en de leukste tips in je mailbox?

Het is gelukt!