HomeKinderkamer

Time flies!

En dan is jullie zoontje ‘ineens’ groot, zijn kamer is toe aan een meer grote-jongens-gehalte! Of het kleine meisje weet nu heel goed wat ze wil, wat haar lievelingskleur is en jij wil dat graag vertaald zien naar een mooie meidenkamer. Het ledikant gaat plaats maken voor een junior bed of eenpersoonsbed. Ook een twijfelaar is een mogelijkheid! Het stijltje in de slaapkamer mag nu echt wat stoerder en qua functies beter passen bij de leeftijd van jullie kind. 

Vaak wordt er van kamer gewisseld wanneer er een broertje of zusje op komst is. Maar naast een toffe kinderkamer voor je oudste, kunnen we de babykamer natuurlijk ook een update geven om het nét weer even anders te maken!

Weet je al welke stijl jullie mooi vinden, misschien is een lievelingsdier of kleur wat vast staat? Of misschien ben je nog zoekende naar de stijl, ik help jullie hier graag bij! Wanneer we samen een moodboard hebben gemaakt en weten welke sfeer het mag krijgen, werk ik het plan verder uit aan de hand van jullie budget en ga ik voor jullie op zoek naar de gaafste meubels en accessoires om het kamertje helemaal af te maken.

Ik houd er van om in mijn ontwerpen een rustige, tijdloze basis met verrassende, kleurrijke accessoires te mixen. Nieuwe, vintage meubeltjes in verschillende stijlen welke samenkomen in een coole kinderkamer welke precies past bij jullie smaak!

Voorbeelden van kinderkamers door mij ontworpen!

>> BLOG - kinderkamerinspiratie

Waar ben je naar op zoek?