Yes! De website staat online!

 In babykamer, Interieurstyling, kinderkamer

Het duurde even maar eindelijk staat mijn website dan online! Superleuk dat je een kijkje komt nemen. Ondertussen ben ik alweer een tijdje zelfstandig op het gebied van interieurstyling & – ontwerp. Vanaf het begin heb ik meteen van diverse mensen het vertrouwen gekregen om voor hen aan de slag te gaan in hun huis om daar de sfeer te creëren die zijn nog misten, waarvoor dank!
Ondertussen bleef mijn website alleen hopeloos achter.. Een tijd geleden maakt Erik Minkels deze website en beloofde ik de laatste puntjes op de i te zetten maar dat gebeurde dus niet. Nu ben ik zo blij dat met de hulp van Anouk van Studio Rainbow Prints de website echt klaar is (check haar site als je van mooie kaarten, posters en unieke portretten houdt). Ik hoop je een indruk te geven van mijn werkwijze en hoe ik het iedere keer weer een fantastische uitdaging vind om met mijn smaak en kijk op dingen een interieur van jouw smaak te creëren! Ook zal ik van tijd tot tijd een blog schrijven op het gebied van interieurstyling, kinderkamers, shoppingtips van mooie accessoires voor in huis en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag, laat het mij vooral weten. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende tarieven om een indruk te krijgen van de mogelijkheden maar het blijft veelal maatwerk leert de praktijk! Dus schroom je niet om mij een mailtje te sturen: leuk!

En wil je op de hoogte blijven van mijn werk dan vind je het misschien leuk om mij op Instagram te volgen!

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anne-marie Diks-Giliam
  Beantwoorden

  YEAHHHHH! Super gedaan! Ziet er geweldig uit net als jou ontwerpen en adviezen dus dat gaat zeker goed komen! Succes en bovenal veel plezier! x

  • Anoniem
   Beantwoorden

   Thanks Annemarie, superlief!

Plaats een reactie

Waar ben je naar op zoek?

De laatste trends en de leukste tips in je mailbox?

Het is gelukt!

kinderkamer